Vt Wonen en Designbeurs

Samen met vriendin en ex collega Eva ben ik naar Amsterdam afgereisd om daar samen de Vt wonen en designbeurs te bezoeken. We hadden er lekker de hele dag voor uit getrokken, zodat we ons vooral niet hoefde te haasten en dus ook zeker, niets hoefden te missen.foto-vt-wonen-beurs-2

Drie Enorme hallen, vol met wooninspiratie, wat wil een styliste nog meer! Een hal met veel design, (die nieuwe televisie van Samsung, de Serif, wauw, wat zijn die gaaf!) Een hal met de grotere woonmerken en webshop winkels en natuurlijk de hal van het immens grote VT wonen huis. Super gaaf, heel inspirerend en lekker over de top. Om het huis heen was het een grote winkel met VT wonen artikelen, die als snoepjes de deur uitgingen.

Zelf was ik erg gecharmeerd van het Stijlvol wonen huis, en dan met name de badkamer was een plaatje……alles in de betonciré van Carte Colori, in de kleur Oud Hollandse witjes. Na afloop werd hier ons hier gevraagd wat ons was opgevallen deze beurs, nieuwe trends. Dit ieniemienie interview is geplaatst in het magazine van Stijlvol Wonen november-december 2016, super leuk!!!!!foto-vt-wonen-beurs

De trend voor het nieuwe jaar? Nog steeds veel planten, veel groen, (donker, licht, op de muur, je bank of de vloer, als het maar groen is) strakke kranen en heel veel composieten, verwerkt in wasbakken, baden, aanrechtbladen etc. Het was weer een heerlijke dag! Vol inspiratie weer terug naar huis……..

 • “Wat zijn we blij eindelijk te hebben doorgezet om de gehele woonkamer en keuken in één keer aan te pakken.

  Yvonne begreep precies welke sfeer ik wilde neerzetten ;  een strakke keuken met een landelijke sfeer .

  Het belangrijkste was dat het geheel rust uitstraalde.

  Yvonne is tijdens de uitvoering van het project heel betrokken geweest en motiveerde zij mij om keuzes te maken waar ik zelf soms aan twijfelde.

  Het is nu een prachtig geheel geworden waar we heel erg blij mee zijn.

  Lieve Von , dank je wel voor al je hulp en support ! “

  - Cathy
 •  

  Wat zijn wij blij met het advies van Yvon! We hebben in onze vorige huizen altijd voor zwart wit en grijs gekozen maar wilde in dit huis eens wat anders en we vonden het moeilijk om te combineren met verschillende kleuren.

   

  Door Yvon hebben we nu een warm en gezellig huis gekregen en onze meubels en kunst komen nu nog beter tot zijn recht.  Twijfel je over kleuren en wil je een goed advies dan kan ik je Yvon zeker aanbevelen!

  Dank je Yvon voor je advies en de fijne samenwerking!!!

  Liefs Marleen en Ruud

   

 • Onlangs Puur Von gevraagd of ze eens langs wilde komen in mijn nieuwe huis. Yvon kwam langs en ik heb haar uitgelegd dat ik graag een grijs groene kleur op de muur wil, maar de meeste kleur-stalen die ik mee had van de bouwmarkt waren of te grijs of te groen. Ze had kleur-plankjes bij zich en al gauw kwamen we op de kleur salie van L’Authentique. Super lekkere verf om mee te werken en dekt goed.  Prachtig resultaat en exact de kleur die ik in mijn hoofd had. Perfekt ingeschat dus door Yvon. Puur Von, een aanrader..

  - Christel Ursem

Kun je niet wachten?

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen te inventariseren. Hopelijk tot snel!

Verlaatsweg 29
1643 LW Spierdijk

T 06 22 17 55 39
E info@puurvon.nl
KVK 66572231