Publicatie magazines Margriet/Seasons/Lisa wohnen & dekoreren

Foto’s gemaakt door Louis Lemaire © 

Ik verzorgde

  • Interieur
  • Ontwerp
  • Kleuren
  • Styling

Onze woon keuken

Mooi beeld van de vloer en de verschillende kleuren verf die ik in de keuken heb gebruikt.Deze “oude” Waaltjes geven de keuken direct de sfeer die past bij een landelijke woonkeuken.

De keuken tafel

De grote boerentafel van Hoffz interieur past prachtig in onze landelijke keuken. Doordat ik een mix van stoelen, eetbank en krukje heb gebruikt ontstaat er een nonchalante sfeer die herkenbaar is voor een landelijke stijl.

Groot fornuis

Onze liefde voor oude bouwmaterialen is hier ook goed terug te zien. Boven het grote fornuis is een oude balk in de schouw verwerkt.

De indeling

Omdat de keuken aan de achterzijde en de zijkant aan de tuin grenst hebben we ervoor gekozen om maar liefst 3 paar openslaande deuren aan te brengen. Hierdoor is het plaatsen van het aanrecht aan een wand geen optie en hebben we in het midden van de keuken een groot eiland ontworpen waarvan niet 1 zijde gelijk is.

Hal

De prachtige oude deuren zijn hier goed zichtbaar. Door het houtwerk in een kleur te schilderen en de wanden iets lichter te houden versterkt het effect van de authenticiteit van het huis.

Eetkamer

Kalkverf op de lange wand. Mooi shot van onze eetkamer

Italiaanse sferen

Door producten te gebruiken die veel buiten worden toegepast zoals een grote olijfplant in een betonnen bak en daarboven een oude stallamp, samen met de oude terracotta vloer, krijgt de eetkamer bijna een Toscaanse uitstraling.

Woon kamer

De woonkamer heeft een hoge nok van bijna 6 meter! De grote ramen laten de op het zuiden gelegen woonkamer baden in het zonlicht.

Tv kast en oude bouwmaterialen

Oude Franse luiken vormen de deuren van de grote tv kast. Door met 2 nissen te werken blijft de kast luchtig en wordt deze niet lomp.

Badkamer

Licht en fris met op het oude raamkozijn de kleur Olive van Farrow and Ball.

Badkamer II

Aan de wand een kleine collage van oude spiegeltjes.

Tuin

Aan de zijkant van de keuken bevindt zich ons “plaatsje”. Een heerlijke plek waar we door het sluiten van de luiken uit de wind kunnen buiten zitten.

Tuin II

Grote houten tafel met eetbanken op het terras. Onder de eikenhouten constructie op de achtergrond ligt de jeu de boules baan.

Tuin III

Het huis gezien vanuit de achtertuin. De veranda is naar Amerikaans idee, compleet met schommelbank. Tijdens mijn jaar daar is de droom ontstaan om later, in mijn eigen grote mensen huis, zo’n heerlijke veranda te hebben.

 

Slaapkamer

In de ouderslaapkamer zie je goed dat het achterhuis en het voorhuis in elkaar overlopen.

Geheime doorgang

Het luikje geeft doorgang tot het achterhuis waar de kinderkamers liggen. Door deze aan die kant in de muur te laten verdwijnen ontstaat er een soort geheime doorgang.

Ik kom graag vrijblijvend
bij je langs.

Ben je geïnspireerd geraakt door dit project en kun je niet wachten?
Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen
te inventariseren. Hopelijk tot snel!

Bel 06 22 17 55 39 Stuur mij een e-mail info@puurvon.nl