Prachtige woonboerderij in Middelie

Grote hal, met veel deuren, witte muren en een zwarte vloer. De klanten wilden graag een gezellig en warm entree in de Frans landelijke stijl.

Ik verzorgde

  • Kleuradvies
  • Interieur advies
  • Eind styling

Entree

Door het gebruik van zachte warme taupe tinten, in combinatie met vergrijsd mintgroen en het geweldige behang van Farrow and Ball is er een mooie eenheid gecreëerd die de zwarte vloer minder aanwezig maakt. Juist door het gebruik van behang krijgt deze ruimte direct een huiselijk binnenkomen.

Slaapkamer

De slaapkamer die op het noorden ligt heeft koele kleuren gekregen (dit in harmonie met de kleur licht die door de kleine ramen naar binnen valt). Maar wederom door het gebruik van mooi behang en beddengoed in zachte kleuren voelt deze ruimte alles behalve “kil” aan.

Raamdecoratie

Voor de ramen prachtige bamboe vouwgordijnen voor een optimaal natuurlijke uitstraling. Door dat er achter deze vouwgordijnen verduisterende rolgordijnen zijn geplaatst komt er, indien gewenst, geen daglicht binnen.

Veranda

De veranda werd tot grote spijt van de klant gebruikt als opslag omdat er geen duidelijk beeld was om de ruimte gezellig aan te kleden. De grote veranda bestaat nl uit een zit en een eetgedeelte. Door een groot wandpaneel, een rieten lamp en veel kussens, plaids en planten is de ruimte om de gashaard gezellig aangekleed.

Veranda (vervolg)

Door de eettafel in deze hoek te plaatsen kadert die het zitgedeelte af waardoor die een meer geborgen sfeer krijgt. Hier dezelfde lamp, maar een kleiner model geplaatst, een wit kleed op tafel dat daar het hele jaar kan blijven liggen en gezellige accessoires maken het geheel af.

Ik kom graag vrijblijvend
bij je langs.

Ben je geïnspireerd geraakt door dit project en kun je niet wachten?
Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen
te inventariseren. Hopelijk tot snel!

Bel 06 22 17 55 39 Stuur mij een e-mail info@puurvon.nl