Speelruimte in een monumentaal pand

Entree van een prachtig middeleeuws pand in de Hoornse binnenstad. Klant wilde dat deze ruimte  een “verlengde” woonkamer zou worden waar fijn met de kinderen gespeeld en gelezen kan worden.

Ik verzorgde

  • Kleuradvies
  • Interieuradvies
  • Eind styling

Warm en sfeervol entree

Door de ruimte te voorzien van mooie kleuren, een prachtige nieuwe vloer van Abbey stones en mooie meubels creëer je direct een sfeervol binnenkomen.Een grote kast verbergt alle spellen en speelgoed. Op de bank kan lekker worden voorgelezen en het warme zachte kleed zorgt ervoor dat de kleintjes ook heerlijk op de grond kunnen spelen. Voor de ramen heb ik luiken ontworpen die wel het licht maar geen inkijk vanaf de straat doorlaat.

Kleuradvies

Door de wand in een donkere diep blauw te schilderen wordt de enorme hoogte van de ruimte geaccentueerd, en brengt direct warmte in de grote hoge open ruimte. De overige wanden zijn meegenomen in een licht grijze kleur die prachtig matched bij de trap en de vloer. Het houtwerk, zoals de oude vide in een sterke wit om de lijnen nog meer accent te geven.

Authentique elementen

In dit huis heel veel prachtige authentique elementen. Zoals oa een oud raamkozijn dat vanuit de keuken de entree in kijkt. Deze plek gezellig aangekleed door veel planten te gebruiken. Zowel op de schatkist als hangend voor het raam waardoor het vanuit de keuken ook een heel leuk gezicht is.

Leuke accessoires om het geheel af te maken.

Door naar de juiste accessoires te zoeken laat de ruimte duidelijk zien dat dit naast een prachtig stijlvol entree ook een gezellige speelkamer is.

Ik kom graag vrijblijvend
bij je langs.

Ben je geïnspireerd geraakt door dit project en kun je niet wachten?
Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen
te inventariseren. Hopelijk tot snel!

Bel 06 22 17 55 39 Stuur mij een e-mail info@puurvon.nl