Over mij

Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt. Op deze site laat ik zien wat Puur Von is, wat ik doe en wat ik kan. Nadat ik de laatste vijf jaar, met enorm veel passie en plezier als styliste werkzaam ben geweest bij Living-in, de woonwinkel van Helen en Frank de Boer in Edam, heb ik afgelopen zomer besloten mijn eigen interieur advies en styling bureau “Puur Von” op te richten.

Mensen blij maken met een interieur dat ik naar hun persoonlijke wens ontwerp, daar liggen mijn skills en mijn passie. Door het enorme aanbod aan inspiratie via woonprogramma’s, internet en tijdschriften zie je soms door de bomen het bos niet meer, en is het moeilijk kiezen wat nou precies bij jou huis en jou woonstijl past. Geen mens is hetzelfde, geen huis is hetzelfde. Wonen en leven doen we allemaal op onze eigen unieke manier. Met Puur Von vervul ik jou woonwensen en creëer ik een thuis dat bij jou past.

Of je nu een totaal nieuw interieur wenst of alleen wat hulp bij het uitzoeken van een prachtig mooi kleurenpalet,voor je huis, ik ga voor je aan de slag, en zal samen met jou, een persoonlijk en sfeervol interieur tot stand laten komen. Puur Von werkt bij voorkeur met pure en natuurlijke materialen.

In mijn kleuradviezen maak ik gebruik van de verf merken Farrow and Ball, L’Authentique en Carte Colori. Deze merken werken uitsluitend met verf op  basis van natuurlijke en eco-vriendeljke mineralen en pigmenten. Hierdoor krijgt iedere  kalkverf en/of lakverf een prachtig diepe uitstraling die zowel in oude als in nieuwbouw woningen past.

Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb om de rest van mijn website te bekijken, en je te laten “betoveren” door mijn stijl en passie.

- Yvonne

Kun je niet wachten?

Twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik kom graag bij je langs om van gedachten te wisselen en er iets moois van te maken!

Neem contact op of Bekijk mijn specialismen
 • Als interieur fotograaf voor de woonbladen kom ik in heel veel huizen en ben ik altijd op zoek naar een bepaalde sfeer en eigenheid in een interieur, iets wat Yvonne van nature in de vingers heeft. Wat ze neerzet heeft een prettige sfeer, is in balans, verrast en is bovenal warm en gezellig. Yvonne is iemand die ontzettend veel plezier in haar werk heeft en dat zie je aan alles!   

  - Henny van Belkom (Fotograaf)
 • Bedankt voor het geweldige resultaat van de muren, het mooie karpet en het advies van een moeilijke hoek in ons huis. Vooral de hele snelle service was geweldig! Bedankt!!

  Angelique

 • Wij zijn super blij met Yvonne! Ons huis is een heel mooi thuis geworden waar we iedere dag met heel veel plezier en liefde van genieten!

  Angelique en Michel

  - Angelique en Michel

Kun je niet wachten?

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen te inventariseren. Hopelijk tot snel!

Verlaatsweg 29
1643 LW Spierdijk

T 06 22 17 55 39
E info@puurvon.nl
KVK 66572231