Open huisdagen de Stamkamer in Lienden


                           Open huisdagen de Stamkamer in Lienden

 

Voor de open huisdagen van de Stamkamer ben ik gister met mijn lieve vriendin Mignon, met wie ik al jaren mijn passie voor interieur deel, naar Lienden gereden.

De Stamkamer is al jaren een begrip in de wereld van landelijk en stijlvol wonen. Door de stijl waar zij in geloven, puur, eenvoud en harmonie in combinaties tussen oud en nieuw, op de juiste wijzen toe te passen, weten zij een droom van een interieur neer te zetten.

Tijdens de open huis dagen zijn zowel de showroom als het woonhuis en de tuin erachter open voor bezichtiging, wat zeg ik, beleving, want dat is wat er gebeurt als je bij de Stamkamer naar binnen stapt.

Alle ruimtes zijn zo stijlvol ingericht, kleuren, stoffen, meubels, alles is op elkaar afgestemd maar op een fijne gemoedelijke en losse manier zonder ook maar een moment voorspelbaar te zijn.

Ook door met veel groene materialen te werken gaan de ruimtes “leven”.  And last but not least, door in iedere ruimte te werken met de kleuren van Carte Colori, en deze op een zeer inspirerende manier met elkaar te combineren creëert de Stamkamer een interieur dat elke dag bijzonder maakt.

www.destamkamer.nl

img_4798

img_4794img_4797img_4792

 •  

  “In november hebben we een hele mooie kerstshoot gehouden. Een van de factoren waarom het zo mooi is geworden kwam door Yvonne!

  Zij kwam ons helpen en mede daarom zien de plaatjes er allemaal TE leuk uit! Naast dat ze heel goed is in haar vak is het ook gewoon een heel leuk, lief en gezellig mens! Het was echt een feest om met haar samen te werken!

  Dus ben je op zoek naar iemand die je met styling kan helpen, dan kan ik Puur Von echt van harte aanbevelen!”

  De Bakker van Hoorn

   

   

  - Recensie foto styling
 • Wij zijn super blij met Yvonne! Ons huis is een heel mooi thuis geworden waar we iedere dag met heel veel plezier en liefde van genieten!

  Angelique en Michel

  - Angelique en Michel
 •  

  Wat zijn wij blij met het advies van Yvon! We hebben in onze vorige huizen altijd voor zwart wit en grijs gekozen maar wilde in dit huis eens wat anders en we vonden het moeilijk om te combineren met verschillende kleuren.

   

  Door Yvon hebben we nu een warm en gezellig huis gekregen en onze meubels en kunst komen nu nog beter tot zijn recht.  Twijfel je over kleuren en wil je een goed advies dan kan ik je Yvon zeker aanbevelen!

  Dank je Yvon voor je advies en de fijne samenwerking!!!

  Liefs Marleen en Ruud

   

Kun je niet wachten?

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen te inventariseren. Hopelijk tot snel!

Verlaatsweg 29
1643 LW Spierdijk

T 06 22 17 55 39
E info@puurvon.nl
KVK 66572231