Open huisdagen de Stamkamer in Lienden


                           Open huisdagen de Stamkamer in Lienden

 

Voor de open huisdagen van de Stamkamer ben ik gister met mijn lieve vriendin Mignon, met wie ik al jaren mijn passie voor interieur deel, naar Lienden gereden.

De Stamkamer is al jaren een begrip in de wereld van landelijk en stijlvol wonen. Door de stijl waar zij in geloven, puur, eenvoud en harmonie in combinaties tussen oud en nieuw, op de juiste wijzen toe te passen, weten zij een droom van een interieur neer te zetten.

Tijdens de open huis dagen zijn zowel de showroom als het woonhuis en de tuin erachter open voor bezichtiging, wat zeg ik, beleving, want dat is wat er gebeurt als je bij de Stamkamer naar binnen stapt.

Alle ruimtes zijn zo stijlvol ingericht, kleuren, stoffen, meubels, alles is op elkaar afgestemd maar op een fijne gemoedelijke en losse manier zonder ook maar een moment voorspelbaar te zijn.

Ook door met veel groene materialen te werken gaan de ruimtes “leven”.  And last but not least, door in iedere ruimte te werken met de kleuren van Carte Colori, en deze op een zeer inspirerende manier met elkaar te combineren creëert de Stamkamer een interieur dat elke dag bijzonder maakt.

www.destamkamer.nl

img_4798

img_4794img_4797img_4792

  • Wij zijn heel erg blij met het kleuradvies van Yvonne. Ze dacht met ons mee maar had ook unieke ideeën, zoals het in een andere kleur schilderen van de stootborden en treden van de trap en de binnenkant van de kast een andere kleur geven. Bij het brainstormen had ze leuke ideeën over een totaal andere kleur verf dan die wij in ons hoofd hadden, wat heel erg leuk uitpakte.

    - Peter, Sarah en Klaasje
  • Ik ken Yvonne van Living In, waar ze een aantal jaren heeft gewerkt.  Yvonne is een ontzettend lief en enthousiast mens, met een prachtig gevoel voor stijl. Wat mij betreft een hele fijne combinatie om een interieur advies of styling project aan over te laten.’

    - Marlies Does (Styliste)
  • Onlangs Puur Von gevraagd of ze eens langs wilde komen in mijn nieuwe huis. Yvon kwam langs en ik heb haar uitgelegd dat ik graag een grijs groene kleur op de muur wil, maar de meeste kleur-stalen die ik mee had van de bouwmarkt waren of te grijs of te groen. Ze had kleur-plankjes bij zich en al gauw kwamen we op de kleur salie van L’Authentique. Super lekkere verf om mee te werken en dekt goed.  Prachtig resultaat en exact de kleur die ik in mijn hoofd had. Perfekt ingeschat dus door Yvon. Puur Von, een aanrader..

    - Christel Ursem

Kun je niet wachten?

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen te inventariseren. Hopelijk tot snel!

Verlaatsweg 29
1643 LW Spierdijk

T 06 22 17 55 39
E info@puurvon.nl
KVK 66572231