Open huisdagen de Stamkamer in Lienden


                           Open huisdagen de Stamkamer in Lienden

 

Voor de open huisdagen van de Stamkamer ben ik gister met mijn lieve vriendin Mignon, met wie ik al jaren mijn passie voor interieur deel, naar Lienden gereden.

De Stamkamer is al jaren een begrip in de wereld van landelijk en stijlvol wonen. Door de stijl waar zij in geloven, puur, eenvoud en harmonie in combinaties tussen oud en nieuw, op de juiste wijzen toe te passen, weten zij een droom van een interieur neer te zetten.

Tijdens de open huis dagen zijn zowel de showroom als het woonhuis en de tuin erachter open voor bezichtiging, wat zeg ik, beleving, want dat is wat er gebeurt als je bij de Stamkamer naar binnen stapt.

Alle ruimtes zijn zo stijlvol ingericht, kleuren, stoffen, meubels, alles is op elkaar afgestemd maar op een fijne gemoedelijke en losse manier zonder ook maar een moment voorspelbaar te zijn.

Ook door met veel groene materialen te werken gaan de ruimtes “leven”.  And last but not least, door in iedere ruimte te werken met de kleuren van Carte Colori, en deze op een zeer inspirerende manier met elkaar te combineren creëert de Stamkamer een interieur dat elke dag bijzonder maakt.

www.destamkamer.nl

img_4798

img_4794img_4797img_4792