Open Huis Dagen

Open Huis Dagen – Vrijdag 15 en zaterdag 16 december van 11.00 uur tot 16.00uur.

Laat je deze dagen onderdompelen in de heerlijk gemoedelijke sfeer van ons huis, waar alles is versiert met lichtjes, verse groene takken, kransen, bomen, kortom alles wat een huis echt omtovert tot een fijn kerst huis.

Doe onder het genot van een kopje koffie of thee ideeën op voor kleurgebruik in je huis, kerst styling hoekjes, en een prachtig gedekte kersttafel brengt je wellicht op een idee voor je eigen kersttafel thuis.

Wat kun je zoal verwachtten:

 • Juffrouw Jansen Lifestyle zal aanwezig zijn met allerlei leuke accessoires waarmee je de Puur Von look kunt creëren
 •  De Lindebloem zorgt voor heerlijk vers kerst groen om het ultieme kerst gevoel mee in huis te halen.
 •  We hebben prachtig bed en tafellinnen van House in Style dat besteld kan worden.
 •  De kersttafel zal oa versiert zijn met het prachtige servies van Broste (via Huis van Binnen).
 •  En wie weet, een leuk cadeau idee deze feestdagen, het nieuwste boek van Farrow and Ball, How tot Decorate.

 

Al is het een woonhuis en geen winkel, we zullen ervoor zorgen dat er voor iedereen de mogelijkheid is om al die inspiratie direct om te zetten in actie.

Helaas is betalen met pin niet mogelijk. Contant of op rekening kopen uiteraard wel!

Super leuk als je er bij kunt zijn. Tot dan!

Groetjes, Yvonne (Puur Von)

 • Na 20 jaar was onze woonkamer nodig toe aan een opfrisbeurt. Via Living In, waar ze toen werkte, kruiste Yvonne ons pad. Tijdens haar eerste bezoek hadden we direct het gevoel dat we met haar de juiste stap hadden gezet. Ze luisterde goed naar onze wensen en had heel leuke ideeën.

  Tijdens het uitvoeren van het gekregen advies hielden we steeds contact. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en stap voor stap zagen we ons huis een echt thuis worden.

  Yvonne is naast dat ze een heel goed gevoel heeft voor kleur en stijl, een heel lieve en warme persoonlijkheid. Ze heeft  heel veel plezier in wat ze doet en straalt dat ook uit. Kortom Puur Von kunnen we iedereen aanraden!!

  Familie Oudshoorn

  - Familie Oudshoorn
 • Als interieur fotograaf voor de woonbladen kom ik in heel veel huizen en ben ik altijd op zoek naar een bepaalde sfeer en eigenheid in een interieur, iets wat Yvonne van nature in de vingers heeft. Wat ze neerzet heeft een prettige sfeer, is in balans, verrast en is bovenal warm en gezellig. Yvonne is iemand die ontzettend veel plezier in haar werk heeft en dat zie je aan alles!   

  - Henny van Belkom (Fotograaf)
 • Yvonne heeft ons huis echt een stuk sfeervoller en warmer gemaakt. Ze voelde goed aan wat onze wensen waren en heeft er echt iets prachtigs van gemaakt en is een kei in het werken met kleuren. Ze loopt in je huis en ‘ziet’ het. Daarnaast nam ze ons veel werk uit handen en bereidde de door ons te nemen beslissingen goed voor. Elke dag geniet ik nog van de mooie kleuren in ons huis en mooie spullen die we hebben aangeschaft. Het klopt nu gewoon. En daarbij is ze gewoon een ontzettend hartelijk en warm mens.

  - Monique

Kun je niet wachten?

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen te inventariseren. Hopelijk tot snel!

Verlaatsweg 29
1643 LW Spierdijk

T 06 22 17 55 39
E info@puurvon.nl
KVK 66572231