Leuk adres voor interieur inspiratie

Afgelopen weekend ben ik naar Westbroek gereden waar een van mijn favoriete winkels is gevestigd, Juffrouw Jansen.13895398_1030707530316574_6752329232838062977_n

Ten midden van de weilanden en kleine landweggetjes staat een grote schuur die van binnen is omgetoverd tot een walhalla van pure brocante, eerlijke fair trade producten zoals kussens, plaids manden etc. en heel veel groen. Takken van bomen, strengen hop, olijf takken, en kransen. Dit alles gestyled met die prachtige losse “touch” die Petra, de eigenaresse,  zo kenmerkt. Wellicht niet iets voor het grote publiek maar voor mij een onuitputtelijke bron van inspiratie. Petra is een groot voorbeeld voor mij.

Haar losse manier van stylen, en het werken met uitsluitend natuurlijke materialen zorgen ervoor dat ik daar rond loop als een kind in een snoepwinkel. Heb ik nog wat mee terug naar Spierdijk genomen? Jazeker!

Een prachtige ronde houten bak met hier en daar nog wat oude verfsporen, voor alle olijf en azijn flesjes die we op het aanrecht in onze keuken gebruiken. Een super gave badmat, van het merk Goround, een heel gaaf Nederlands interieur label, en omdat ik het  als echte kerstgroupie natuurlijk niet kon laten, alvast een set van 3 hele leuke bamboe triangels voor in de boom. Of wellicht voor aan een van de wilde boomtakken die ik binnenkort mee naar binnen sleep ;-).

foto-badmat-blog-4

 • Wij zijn heel erg blij met het kleuradvies van Yvonne. Ze dacht met ons mee maar had ook unieke ideeën, zoals het in een andere kleur schilderen van de stootborden en treden van de trap en de binnenkant van de kast een andere kleur geven. Bij het brainstormen had ze leuke ideeën over een totaal andere kleur verf dan die wij in ons hoofd hadden, wat heel erg leuk uitpakte.

  - Peter, Sarah en Klaasje
 • Na 20 jaar was onze woonkamer nodig toe aan een opfrisbeurt. Via Living In, waar ze toen werkte, kruiste Yvonne ons pad. Tijdens haar eerste bezoek hadden we direct het gevoel dat we met haar de juiste stap hadden gezet. Ze luisterde goed naar onze wensen en had heel leuke ideeën.

  Tijdens het uitvoeren van het gekregen advies hielden we steeds contact. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en stap voor stap zagen we ons huis een echt thuis worden.

  Yvonne is naast dat ze een heel goed gevoel heeft voor kleur en stijl, een heel lieve en warme persoonlijkheid. Ze heeft  heel veel plezier in wat ze doet en straalt dat ook uit. Kortom Puur Von kunnen we iedereen aanraden!!

  Familie Oudshoorn

  - Familie Oudshoorn
 • Als interieur fotograaf voor de woonbladen kom ik in heel veel huizen en ben ik altijd op zoek naar een bepaalde sfeer en eigenheid in een interieur, iets wat Yvonne van nature in de vingers heeft. Wat ze neerzet heeft een prettige sfeer, is in balans, verrast en is bovenal warm en gezellig. Yvonne is iemand die ontzettend veel plezier in haar werk heeft en dat zie je aan alles!   

  - Henny van Belkom (Fotograaf)

Kun je niet wachten?

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen te inventariseren. Hopelijk tot snel!

Verlaatsweg 29
1643 LW Spierdijk

T 06 22 17 55 39
E info@puurvon.nl
KVK 66572231