Leuk adres voor interieur inspiratie

Afgelopen weekend ben ik naar Westbroek gereden waar een van mijn favoriete winkels is gevestigd, Juffrouw Jansen.13895398_1030707530316574_6752329232838062977_n

Ten midden van de weilanden en kleine landweggetjes staat een grote schuur die van binnen is omgetoverd tot een walhalla van pure brocante, eerlijke fair trade producten zoals kussens, plaids manden etc. en heel veel groen. Takken van bomen, strengen hop, olijf takken, en kransen. Dit alles gestyled met die prachtige losse “touch” die Petra, de eigenaresse,  zo kenmerkt. Wellicht niet iets voor het grote publiek maar voor mij een onuitputtelijke bron van inspiratie. Petra is een groot voorbeeld voor mij.

Haar losse manier van stylen, en het werken met uitsluitend natuurlijke materialen zorgen ervoor dat ik daar rond loop als een kind in een snoepwinkel. Heb ik nog wat mee terug naar Spierdijk genomen? Jazeker!

Een prachtige ronde houten bak met hier en daar nog wat oude verfsporen, voor alle olijf en azijn flesjes die we op het aanrecht in onze keuken gebruiken. Een super gave badmat, van het merk Goround, een heel gaaf Nederlands interieur label, en omdat ik het  als echte kerstgroupie natuurlijk niet kon laten, alvast een set van 3 hele leuke bamboe triangels voor in de boom. Of wellicht voor aan een van de wilde boomtakken die ik binnenkort mee naar binnen sleep ;-).

foto-badmat-blog-4