Leuk adres voor interieur inspiratie

Afgelopen weekend ben ik naar Westbroek gereden waar een van mijn favoriete winkels is gevestigd, Juffrouw Jansen.13895398_1030707530316574_6752329232838062977_n

Ten midden van de weilanden en kleine landweggetjes staat een grote schuur die van binnen is omgetoverd tot een walhalla van pure brocante, eerlijke fair trade producten zoals kussens, plaids manden etc. en heel veel groen. Takken van bomen, strengen hop, olijf takken, en kransen. Dit alles gestyled met die prachtige losse “touch” die Petra, de eigenaresse,  zo kenmerkt. Wellicht niet iets voor het grote publiek maar voor mij een onuitputtelijke bron van inspiratie. Petra is een groot voorbeeld voor mij.

Haar losse manier van stylen, en het werken met uitsluitend natuurlijke materialen zorgen ervoor dat ik daar rond loop als een kind in een snoepwinkel. Heb ik nog wat mee terug naar Spierdijk genomen? Jazeker!

Een prachtige ronde houten bak met hier en daar nog wat oude verfsporen, voor alle olijf en azijn flesjes die we op het aanrecht in onze keuken gebruiken. Een super gave badmat, van het merk Goround, een heel gaaf Nederlands interieur label, en omdat ik het  als echte kerstgroupie natuurlijk niet kon laten, alvast een set van 3 hele leuke bamboe triangels voor in de boom. Of wellicht voor aan een van de wilde boomtakken die ik binnenkort mee naar binnen sleep ;-).

foto-badmat-blog-4

 •  

  Wat zijn wij blij met het advies van Yvon! We hebben in onze vorige huizen altijd voor zwart wit en grijs gekozen maar wilde in dit huis eens wat anders en we vonden het moeilijk om te combineren met verschillende kleuren.

   

  Door Yvon hebben we nu een warm en gezellig huis gekregen en onze meubels en kunst komen nu nog beter tot zijn recht.  Twijfel je over kleuren en wil je een goed advies dan kan ik je Yvon zeker aanbevelen!

  Dank je Yvon voor je advies en de fijne samenwerking!!!

  Liefs Marleen en Ruud

   

 •  

  “In november hebben we een hele mooie kerstshoot gehouden. Een van de factoren waarom het zo mooi is geworden kwam door Yvonne!

  Zij kwam ons helpen en mede daarom zien de plaatjes er allemaal TE leuk uit! Naast dat ze heel goed is in haar vak is het ook gewoon een heel leuk, lief en gezellig mens! Het was echt een feest om met haar samen te werken!

  Dus ben je op zoek naar iemand die je met styling kan helpen, dan kan ik Puur Von echt van harte aanbevelen!”

  De Bakker van Hoorn

   

   

  - Recensie foto styling
 • Wij zijn heel erg blij met het kleuradvies van Yvonne. Ze dacht met ons mee maar had ook unieke ideeën, zoals het in een andere kleur schilderen van de stootborden en treden van de trap en de binnenkant van de kast een andere kleur geven. Bij het brainstormen had ze leuke ideeën over een totaal andere kleur verf dan die wij in ons hoofd hadden, wat heel erg leuk uitpakte.

  - Peter, Sarah en Klaasje

Kun je niet wachten?

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen te inventariseren. Hopelijk tot snel!

Verlaatsweg 29
1643 LW Spierdijk

T 06 22 17 55 39
E info@puurvon.nl
KVK 66572231