Klaar voor de herfst: een warme najaar sfeer in huis

Een klant, die ik nog ken uit de winkel in Edam, nam contact met mij op omdat ze na weken het zelf te proberen, maar geen fijne warme najaar sfeer in huis kreeg. Of ik haar kon helpen? Ja natuurlijk! Het grote voordeel van het inhuren van een styliste om een shoplist te maken is dat je geen geld verspilt aan allemaal kleine frutsels die uiteindelijk nog steeds niet die sfeer in je huis brengen die je zo graag zou willen en uiteindelijk allemaal weer op een of andere rommelmarkt terechtkomen.

Nu heb ik zelf een zwak voor het seizoen “herfst” en of dat nou komt door de warme kleuren, de extra wollen plaids, rozenbottel takken, ik weet het niet maar ik ging met ontzettend veel inspiratie aan de slag. De basis van het huis is goed, wat zeg ik, prachtig, maar door de grijs/groen en lichtblauwe basis bleef het in dit geval vrij koel, wat een heerlijk sfeertje is als je naar de lente gaat. Maar omdat de kleur groen een echt vergrijsde groen is was dit een prachtig uitgangspunt voor warme herfst kleuren. Ik hoefde alleen maar het lichtblauw te vervangen voor een warme roze en nog meer mos/groen toe te voegen. Verder een heerlijk karpet en kaarsen in de goede kleur.

Bij het bureautje van de meiden stonden twee, hele leuke wit houten stoelen, maar die brengen niet de warmte en de zachtheid die er zo mooi bij past, daar heb ik twee leuke stoffen stoeltjes voor uitgezocht en voor op de vloer een heerlijk ruige koeienhuid. Het resultaat is een heerlijk, fijn en warm herfst huis waar alle kleuren en materialen weer met elkaar in harmonie zijn.

Tip: Verleng ook die gezellige sfeer naar buiten toe. Door bijvoorbeeld een leuke tuinbank neer te zetten met wat mooie lantaarns en herfstgrassen. En op een droge dag leg je er dan als finishing touch, of voor wat extra comfort,  gezellige plaids en kussens bij.

 • Wij zijn heel erg blij met het kleuradvies van Yvonne. Ze dacht met ons mee maar had ook unieke ideeën, zoals het in een andere kleur schilderen van de stootborden en treden van de trap en de binnenkant van de kast een andere kleur geven. Bij het brainstormen had ze leuke ideeën over een totaal andere kleur verf dan die wij in ons hoofd hadden, wat heel erg leuk uitpakte.

  - Peter, Sarah en Klaasje
 •  

  “In november hebben we een hele mooie kerstshoot gehouden. Een van de factoren waarom het zo mooi is geworden kwam door Yvonne!

  Zij kwam ons helpen en mede daarom zien de plaatjes er allemaal TE leuk uit! Naast dat ze heel goed is in haar vak is het ook gewoon een heel leuk, lief en gezellig mens! Het was echt een feest om met haar samen te werken!

  Dus ben je op zoek naar iemand die je met styling kan helpen, dan kan ik Puur Von echt van harte aanbevelen!”

  De Bakker van Hoorn

   

   

  - Recensie foto styling
 • Wij zijn super blij met Yvonne! Ons huis is een heel mooi thuis geworden waar we iedere dag met heel veel plezier en liefde van genieten!

  Angelique en Michel

  - Angelique en Michel

Kun je niet wachten?

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen te inventariseren. Hopelijk tot snel!

Verlaatsweg 29
1643 LW Spierdijk

T 06 22 17 55 39
E info@puurvon.nl
KVK 66572231