Klaar voor de herfst: een warme najaar sfeer in huis

Een klant, die ik nog ken uit de winkel in Edam, nam contact met mij op omdat ze na weken het zelf te proberen, maar geen fijne warme najaar sfeer in huis kreeg. Of ik haar kon helpen? Ja natuurlijk! Het grote voordeel van het inhuren van een styliste om een shoplist te maken is dat je geen geld verspilt aan allemaal kleine frutsels die uiteindelijk nog steeds niet die sfeer in je huis brengen die je zo graag zou willen en uiteindelijk allemaal weer op een of andere rommelmarkt terechtkomen.

Nu heb ik zelf een zwak voor het seizoen “herfst” en of dat nou komt door de warme kleuren, de extra wollen plaids, rozenbottel takken, ik weet het niet maar ik ging met ontzettend veel inspiratie aan de slag. De basis van het huis is goed, wat zeg ik, prachtig, maar door de grijs/groen en lichtblauwe basis bleef het in dit geval vrij koel, wat een heerlijk sfeertje is als je naar de lente gaat. Maar omdat de kleur groen een echt vergrijsde groen is was dit een prachtig uitgangspunt voor warme herfst kleuren. Ik hoefde alleen maar het lichtblauw te vervangen voor een warme roze en nog meer mos/groen toe te voegen. Verder een heerlijk karpet en kaarsen in de goede kleur.

Bij het bureautje van de meiden stonden twee, hele leuke wit houten stoelen, maar die brengen niet de warmte en de zachtheid die er zo mooi bij past, daar heb ik twee leuke stoffen stoeltjes voor uitgezocht en voor op de vloer een heerlijk ruige koeienhuid. Het resultaat is een heerlijk, fijn en warm herfst huis waar alle kleuren en materialen weer met elkaar in harmonie zijn.

Tip: Verleng ook die gezellige sfeer naar buiten toe. Door bijvoorbeeld een leuke tuinbank neer te zetten met wat mooie lantaarns en herfstgrassen. En op een droge dag leg je er dan als finishing touch, of voor wat extra comfort,  gezellige plaids en kussens bij.

 • “Wat zijn we blij eindelijk te hebben doorgezet om de gehele woonkamer en keuken in één keer aan te pakken.

  Yvonne begreep precies welke sfeer ik wilde neerzetten ;  een strakke keuken met een landelijke sfeer .

  Het belangrijkste was dat het geheel rust uitstraalde.

  Yvonne is tijdens de uitvoering van het project heel betrokken geweest en motiveerde zij mij om keuzes te maken waar ik zelf soms aan twijfelde.

  Het is nu een prachtig geheel geworden waar we heel erg blij mee zijn.

  Lieve Von , dank je wel voor al je hulp en support ! “

  - Cathy
 • Yvonne heeft ons huis echt een stuk sfeervoller en warmer gemaakt. Ze voelde goed aan wat onze wensen waren en heeft er echt iets prachtigs van gemaakt en is een kei in het werken met kleuren. Ze loopt in je huis en ‘ziet’ het. Daarnaast nam ze ons veel werk uit handen en bereidde de door ons te nemen beslissingen goed voor. Elke dag geniet ik nog van de mooie kleuren in ons huis en mooie spullen die we hebben aangeschaft. Het klopt nu gewoon. En daarbij is ze gewoon een ontzettend hartelijk en warm mens.

  - Monique
 • Als interieur fotograaf voor de woonbladen kom ik in heel veel huizen en ben ik altijd op zoek naar een bepaalde sfeer en eigenheid in een interieur, iets wat Yvonne van nature in de vingers heeft. Wat ze neerzet heeft een prettige sfeer, is in balans, verrast en is bovenal warm en gezellig. Yvonne is iemand die ontzettend veel plezier in haar werk heeft en dat zie je aan alles!   

  - Henny van Belkom (Fotograaf)

Kun je niet wachten?

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen te inventariseren. Hopelijk tot snel!

Verlaatsweg 29
1643 LW Spierdijk

T 06 22 17 55 39
E info@puurvon.nl
KVK 66572231