Diensten

Kleuradvies

Voor wie alleen wat hulp nodig heeft bij het kiezen van een mooi kleurenpallet voor zijn huis. Of het nu om 1 ruimte gaat of het hele huis, ik zorg ervoor dat de kleuren goed op elkaar aansluiten en dat het samen een prachtig geheel wordt.
Dit doe ik door middel van verschillende afwerkingen en kleurtonen met elkaar te combineren, bijzondere verf technieken toe te passen en met mooie sfeerbepalende behangen te werken.

Naast Puur Von ben ik officieel colour consultant van Farrow and Ball. Het gerenommeerde Engelse verfhuis die als geen ander een kleur tot leven laten komen. Als colour consultant wordt ik door Farrow and Ball ingehuurd om bij mensen thuis een kleuradvies te geven aan de hand van hun prachtige kleuren- en behang lijn.

Vrijblijvende afspraak maken

Interieuradvies

Door het enorme aanbod inspiratie via tv programma’s, pinterest, instagram, woonbladen etc….. is het voor veel mensen moeilijker geworden daar hun stijl in te herkennen. Er is zoveel, en vaak vinden klanten ook heel veel dingen mooi. Kiezen uit kleur, behang, stoffen, meubels, lampen enz. Maar het is wel belangrijk om een richting te volgen. Als je nl. teveel stijlen met elkaar combineert mis je uiteindelijk een eenheid in het geheel. Het is aan mij om aan de hand van een uitgebreid persoonlijk gesprek waarbij we bespreken wat de wensen zijn, hoe er in het huis wordt geleefd, wat er wel en ook zeker wat er niet in mag, een sfeer te herkennen en die door te trekken in het advies.

Vrijblijvende afspraak maken

Sfeerstyling

Stel, je bent enorm tevreden met de basis van je huis. De kleuren zijn goed, meubels naar wens maar je mist een bepaalde sfeer en gezelligheid in huis. Veel mensen geven dan enorm veel geld uit aan allerlei verschillende kussens, plaids, vaasjes, kandelaars, noem maar op. Om vervolgens nog steeds niet tevreden te zijn met het totale plaatje. Ik kan je hierbij helpen. Aan de hand van een gratis en vrijblijvend gesprek maak ik een collage van artikelen die passen bij jou inrichting en sfeer, en geef daarbij aan waar die te koop zijn en voor welke prijs. Dan kun je ook beslissen, dat als alle artikelen in huis zijn ik het bij je thuis kom afstylen.

Vrijblijvende afspraak maken

Verkoopstyling

Verhoog de kans op verkoop van je huis, want je krijgt nooit meer een tweede kans voor een eerste indruk.

Ga je je woning verkopen, of wordt je woning maar niet verkocht? Puur Von zorgt er als gecertificeerd verkoop styliste voor dat de kans vergroot dat uw huis sneller wordt verkocht tegen de hoogst mogelijke prijs. Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de woningen die langer dan 1,5 jaar te koop staan, na verkoop styling binnen 12 weken worden verkocht.

- Ik bekijk je woning door de ogen van de potentiële koper
- Adviseer over de best mogelijke presentatie van je woning om een zo’n breed mogelijk publiek te interesseren
- Leg het accent op de pluspunten van je huis, dit omdat het de kans op verkoop zal vergroten.

Vrijblijvende afspraak maken

Workshops

Samen met Go 2 your room styling organiseert Puur Von, leuke, gezellige maar vooral inspirerende workshops. Bij deze workshops zullen wij jou woonwens gaan omzetten in een door jou gemaakt noodboard aan de hand van verschillende tijdschriften, stof- en kleurstalen, zodat je hier thuis direct mee aan de slag kunt.

De workshops starten om 10 uur met koffie en wat lekkers. Dan volgt er een creative en inspirerende ochtend noodboard maken onder professionele begeleiding met als afsluiting een gezellige lunch. Alle materialen zijn inbegrepen. Tevens krijg je van ons een leuke goodiebag mee.

Voor al dit leuks vragen wij EUR 47,50 p.p.
Inschrijven kan via: info@puurvon.nl
Locatie: Verlaatsweg 29, 1643 LW Spierdijk

Vrijblijvende afspraak maken